Welkom op de Online Markt Demo

Stijl: Studio Annepen

Een gezellige en sfeervolle, digitale markt voor jong en oud! Op deze Online Markt vind je zes feestelijke demo kraampjes met fantastische producten van getalenteerde makers en creatieve ondernemers. Daarnaast zie je op de route ook andere elementen die we kunnen toevoegen aan de markt om elk evenement uniek vorm te kunnen geven. Zo loop je ook langs reclameborden en kan je alvast een kijkje nemen in een workshoptent.  Bekijk op onze gastenboekpagina de reacties van de bezoekers van de vorige markteditie om te lezen over beleving voor bezoeker en deelnemer van zo’n uniek evenement. 

Waar te beginnen?

Is dit je eerste bezoek aan de Online Markt Demo? Dan raden we je aan eerst even bij de kiosk langs te gaan. In de kiosk vind je alle informatie over de inhoud en de functionaliteiten. We geven je graag een kleine rondleiding van alle onderdelen en leggen uit hoe je over de markt kunt navigeren.
Ook op jouw markt of event kunnen we een kiosk realiseren om bezoekers te informeren.

Lekker rondkijken? Neem dan eens een kijkje bij de plattegrond en de bijhorende legenda hieronder. Bezoekers kunnen bij een Online Markt op deze manier zelf de route bij elke kraam naar keuze beginnen. 

Of start de route door op onderstaande knop te klikken. Om het bezoek goed te verdelen over alle standhouders zit er achter deze knop op elk event een functie de elke keer een willekeurige kraam als startpunt neemt.

Legenda

   Kiosk
   Workshops

   Voorbeeldkraam 1
   Voorbeeldkraam 2
   Voorbeeldkraam 3
   Bedrijfsnaam
   Bedrijfsnaam
   Bedrijfsnaam

  Bedrijfsnaam
  Bedrijfsnaam
  Bedrijfsnaam
  Bedrijfsnaam
  Bedrijfsnaam
  Bedrijfsnaam

  Bedrijfsnaam
  Bedrijfsnaam
  Bedrijfsnaam
  Bedrijfsnaam
  Bedrijfsnaam
  Bedrijfsnaam