Welkom op deze demo markt

Op jouw online markt of event zou bovenstaande titel de bezoekers natuurlijk welkom heten met de naam van jouw evenement. Dit tekstkader is vervolgens een plek die jij mag vullen. Wij stellen voor dat je hier een introductie plaatst over het evenement. Hoe is het tot stand gekomen, op wie is dit event (voornamelijk) gericht, tot wanneer is het te bezoeken, welke pagina’s moeten ze vooral niet vergeten? 
Ook kun je verwijzen naar volgende edities, partners/sponsoren en andere aanverwante zaken. 

Jij zult zelf de tekst aanleveren voor dit stukje. Maak het zo lang en uitgebreid of kort en beknopt als jij zelf gepast vind.

Bovenstaande afbeelding heeft een avatar, dit is een extra optie en zit niet inbegrepen bij de prijs van de kioskpagina. Wil jij als organisator of met je team achter deze kiosk-kraam staan, dan bestel je een of meerdere avatar(s) hiervoor. Prijzen hiervoor vind je op de profielpagina van de illustrator onder ‘avatars’. Heb jij als organisator toevallig zelf al een kraampje met avatar, dan hoef je het tarief natuurlijk niet twee keer te betalen.

Hieronder op de pagina plaatsen wij een uitleg van alle functionaliteiten op jouw evenement. Bestaat jouw evenement alleen uit het basispakket, dan is deze pagina dus korter dan wanneer je extra pagina’s hebt zoals een workshop- of advertentiepagina. Voor de duidelijkheid zullen niet-standaard elementen (*add-on) bij de kolom of in de tekst vermeld hebben. Ook vind je andere toelichtingen en tips *met deze opmaak, deze informatie is voor jouw bedoeld als organisator, de rest van de tekst is geadresseerd aan de bezoekers van jouw evenement.

NB: een online event functioneert ook prima zonder een kiosk, daarom zit deze kioskpagina zit niet bij in het basispakket voor de kant-en-klare omgeving. Het is een optionele toevoeging om de ervaring van het evenement completer en nog gemakkelijker in gebruik te maken voor de bezoeker.

De plattegrond

De plattegrond pagina is de handige overzichtspagina van dit online event. Je kun vanaf alle kraampjes en andere activiteitenpagina’s (*add-on) altijd terug naar deze pagina met de plattegrond. Je kunt het dus zien als de ‘home’ van het event.

Op de plattegrond zelf zie je hoe het evenement is opgebouwd en wat je sowieso allemaal tegenkomt als je de route volgt. Je kunt de route op een willekeurige plek beginnen met de knop ‘Start route’ of zelf een beginpunt kiezen door op een naam te klikken in de legenda die je op de plattegrondpagina bij de afbeelding vind. 

De kramen

Op dit evenement vind je tientallen vrolijke kraampjes door verschillende standhouders gevuld met mooie producten en/of diensten. Deze standhouders zijn zelf ook aanwezig, in geïllustreerde hoedanigheid dan (*add-on), hoe gezellig is dat?! Op elke kraam vind je vijf foto’s waar je op kunt klikken voor meer informatie over het specifieke product op de website van de standhouder. Onder het aanbod vind je knoppen die je doorverwijzen naar de website, een social media account en een contact-optie voor deze standhouder. Je zult ook zien dat enkele standhouders een leuke introductievideo voor je hebben gemaakt, hier stelt de ondernemer zich voor of krijg je een kijkje achter de schermen. (*optioneel voor jouw deelnemers)

Bovenaan elk kraampje vind je duidelijke navigatieknoppen om door te lopen naar het voorgaande of volgende kraampje of terug te keren naar de plattegrondpagina. Je kunt met deze navigatieknoppen de hele route volgen over het gehele event, dan weet je zeker dat je niks mist!

De workshops

(*add-on videopagina)

Op de workshop pagina kun je aanschuiven bij gratis workshops. Bekijk het programma en klik of scroll door om een of meerdere workshops te volgen, gewoon vanaf deze website.

*Afhankelijk van het aanbod kan dit stuk aangevuld worden met relevante informatie waardoor de bezoeker direct aan de slag wil. Spelen we in op creativiteit of het ontwikkelen van een nieuwe vaardigheid bijvoorbeeld, of zijn de workshops/video’s van informatieve aard?

Bij elke workshop vind je knoppen die je doorverwijzen naar meer informatie, de website en/of contactgegevens horend bij de video.

Alle workshops zijn gedurende de gehele openingstijden van dit event te bekijken. Doe je mee?

*Deze pagina is natuurlijk ook leuk in te vullen met demonstratievideo’s, interviews, podcasts of iets anders. In overleg is er heel veel mogelijk (voor hetzelfde tarief).

Advertenties

(*add-on posterpagina)

Volg je de hele route over dit evenement dan kom je ook langs een of meerdere pagina(‘s) met advertentieposters. ‘Loop’ hier niet te snel voorbij, want hier vind je ontzettend mooie aanbiedingen van onze deelnemers/partners. 

Klik op een poster om deze in het groot te bekijken.
Onder elke poster vind je meerdere knoppen die je doorverwijzen naar de website, social media en/of contactgegevens van de deelnemer/partner.

*Deze pagina is ook goed in te vullen voor bijvoorbeeld sponsoren. Met drie vakken voor een afbeelding en onder elk een drietal knoppen kunnen we in overleg deze pagina flexibel inzetten. 
*Deze pagina’s zullen niet te zien zijn op de afbeelding van de plattegrond of in de legenda maar zijn een verrassende afwisseling tot de kramen op de route.

Klaar voor de start?

Start jouw beleving op dit online evenement nu bij de plattegrond pagina of door op de knop ‘start route’ te klikken.

*Dit zou een mooie plek zijn om (nogmaals) de data voor een volgend evenement te benoemen of een inschrijfformulier voor jouw nieuwsbrief te plaatsen.