Welkom op de Online Markt Demo

Stijl: Studio Urf&Ogel – Cindy

Op deze Online Markt demo vind je alle kant-en-klaar elementen binnen de stijl van illustratrice Cindy. Binnen deze demo omgeving kun je alvast de sfeer ervaren en de mogelijke pagina’s in actie bekijken, om te zien of dit de juiste keuze is voor jouw online evenement.
Bekijk de plattegrond en doorloop de hele route om alle beschikbare functionaliteiten uit te testen zoals feestelijke kraampjes met avatars van de standhouders,  de posterpagina en een voorbeeld van een pagina met video’s.

Waar te beginnen?

Is dit je eerste bezoek aan de Online Markt Demo? Dan raden we je aan eerst even bij de kiosk langs te gaan. In de kiosk vind je alle informatie over de inhoud en de functionaliteiten. We geven je graag een kleine rondleiding van alle onderdelen en leggen uit hoe je over de markt kunt navigeren.
Ook op jouw markt of event kunnen we een kiosk realiseren om bezoekers te informeren.

Lekker rondkijken? Neem dan eens een kijkje bij de plattegrond en de bijhorende legenda hieronder. Bezoekers kunnen bij een Online Markt op deze manier zelf de route bij elke kraam naar keuze beginnen. 

Of start de route door op onderstaande knop te klikken. Om het bezoek goed te verdelen over alle standhouders zit er achter deze knop op elk event een functie de elke keer een willekeurige kraam als startpunt neemt.

Legenda

7. Bedrijfsnaam
8. Bedrijfsnaam
9. Bedrijfsnaam
10. Bedrijfsnaam
11. Bedrijfsnaam
12. Bedrijfsnaam