Diensten

Van beginner tot ervaren evenement manager; iedereen kan met onze hulp een sfeervolle online markt organiseren. Door het duidelijke concept en onze  aanvullende diensten, passen wij onze begeleiding naar wens aan zodat jij je bezig kan houden met de leukste onderdelen van het evenement. Vorm samen met ons een team, bespreek je wensen en wij organiseren de rest! Bekijk hieronder wat we voor je kunnen betekenen. 

Alle prijzen zijn ex. BTW

Op deze pagina

Klik om snel naar een onderdeel te gaan.

Kant-en-klaar omgeving

Add-ons

Event op maat

Abonnement

Volgend event

Event marketing

Vraag een offerte aan

Kant-en-klaar omgeving

De illustratoren uit ons team hebben ieder een marktomgeving die jij zo kant-en-klaar kunt inhuren voor jouw event. De basismarkt bestaat uit een plattegrond pagina als beginpagina en een template voor de marktkramen die ingezet wordt voor elk gewenst aantal standhouders. Je kunt er nog voor kiezen om dit uit te breiden met gepersonaliseerde avatars ter representatie van de verkopers achter elk kraampje en extra pagina(’s) voor bijvoorbeeld workshops, een gastenboek of extra informatie

Stijl: Studio Annepen

Inhoud basispakket

Pakket prijzen

Stijl 1 vierkant

Studio Annepen

De stijl van Anne van Studio Annepen is warm, knus en rijk aan elementen uit de natuur. 

Deze basis event omgeving is snel uit te breiden met een kiosk huisje voor extra informatie en een workshop hut.

Stijl 2.2 vierkant

Studio Urf & Ogel

De illustraties van Cindy hebben een originele en vrolijke invalshoek, heldere kleuren en mooie contrasten. Wil jij een waar feest maken van jouw event, dan is dit wellicht dé marktstijl voor jou.

Breid de basis omgeving voordelig uit met portretten van de standhouders of neem contact op voor meer personalisatie opties.

Stijl 3.1 vierkant

Another View

De kant-en-klaar omgeving die Anouk van Another View heeft geïllustreerd voelt aan als een gemoedelijk foodtruck event in een park.

Pagina’s met posters of advertenties zijn gemakkelijk toe te voegen aan dit basisconcept.

Add-ons

Kies desgewenst uit een selectie van eenvoudig toe te voegen extra’s. Deze add-ons zijn snel en voordelig te realiseren en geven jouw event een extra persoonlijke ervaring voor de deelnemers en bezoekers.

Extra standhouders

Bij het basispakket zitten 20 deelnemers inbegrepen. Wil jij meer gevulde stands op jouw evenement dan is dat natuurlijk mogelijk.  Extra kramen zijn per stuk bij te bestellen met een maximum van 50 kramen per evenement.

Het volgende is inbegrepen in de prijs voor elke deelnemer.

Plattegrond_anotherview-OMD

Stijl: Another view

Avatars

Voeg een portret van je deelnemers toe achter de stand voor een unieke en realistische markt-ervaring. Een mooie kans voor de standhouders om zichzelf te presenteren en voor de bezoekers om hun vragen te stellen aan de personen achter elk bedrijf. 

De hoeveelheid avatars hoeft niet gelijk te zijn aan het aantal standhouders. We laten het over aan jou als organisator en jouw deelnemers wie wel en niet een avatar wil toevoegen aan hun deelname. 

Let op: de prijs voor een avatar komt bovenop de prijs voor de kraam. De huur van eerste 20 kramen is inbegrepen bij het basispakket.

#zelfportret

Studio Annepen

In de avatars van Anne zit veel persoonlijkheid en detail. Kleding, haarstijl en accessoires van aangeleverde foto(‘s) worden zoveel mogelijk meegenomen in elk portret. 

SUO_avatar01

Studio Urf & Ogel

Illustrator Cindy maakt strakke flatdesign portretten. Door een slim systeem en de eenvoudige vormen bied Cindy de snelste en voordeligste optie voor grote aantallen avatars.

avatar AV

Another View

Diepte, textuur en beweging zijn een aantal woorden waarmee je de avatars van Anouk goed kunt beschrijven. Perfect aansluitend bij de kraampjes zorgen deze portretten voor een complete ervaring.

Kiosk pagina

Een extra pagina op de event omgeving voor meer informatie en uitleg voor de bezoekers. Denk aan achtergrond informatie over jou bedrijf of organisatie, het benoemen van sponsoren of een goede CTA plaatsen zoals het inschrijven voor een  nieuwsbrief.

De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos!

Plaats desgewenst een, twee of drie avatars achter de kiosk van jouzelf en collega’s voor een warm welkom. Deze avatars zijn niet inbegrepen bij de prijs voor de kiosk pagina.

# totaalbeeld kiosk kraam

Stijl: Studio Annepen

Video pagina

Een feature die onze webdesigners regelmatig inzetten is een pagina met verschillende video’s. Deze kan op een tal aan manieren worden vorm gegeven om onder andere (creatieve) workshops, interviews of muzikale optredens voor te schotelen aan de bezoekers.

Onderstaande prijs is voor de basis van de pagina. Voor elke video met ieder een drietal aan flexibel inzetbare buttons wordt er een vast bedrag van €30 bij gerekend.

#totaalbeeld workshop kraam

Stijl: Studio Annepen

Advertentie pagina

Naast het gebruik van kramen is er ook een mogelijkheid om deelnemers op jouw markt of evenement te laten adverteren met een poster of tekst. Onze illustratoren leveren een sfeervolle achtergrond illustratie aan met 3 borden die gevuld kunnen worden met een poster. Deze poster kan door de deelnemer zelf aangeleverd worden of door ons team worden samengesteld. Dit is een unieke manier om je marktroute afwisselend te maken en meer deelnemers aan je markt te kunnen toevoegen. 

poster

Stijl: Another view

Extra illustraties

Wil jij de basis omgeving toch een klein beetje een eigen twist geven, dan kan dat met wat klein illustratiewerk op maat. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van wat geïllustreerde elementen aan de pagina’s of een andere illustratie voor marketing doeleinden.

Bij deze dienst wordt uitgegaan van het kleurenpalet van de standaard omgeving en is bedoeld om toe te voegen aan het huidige concept waardoor het toch net iets meer past bij het thema of de doelgroep van jouw event.

Kraampje_anotherview_OMD balonnen
#limonadekan

Event volledig op maat

Spreekt de stijl van onze illustratoren jou aan, maar heb jij een specifieke visie voor jouw evenement die zou profiteren van een andere layout of structuur? Neem dan contact op om de mogelijkheden voor een online event omgeving op maat. Hieronder zullen we een aantal voorbeelden noemen om je te inspireren, past deze vorm van samenwerken bij jouw organisatie, vraag dan onderaan direct een offerte aan.

Inbegrepen

Meer mogelijkheden

We zouden haast willen zeggen; the sky is the limit! Er is zoveel mogelijk met webdesign in combinatie met sfeervolle illustraties om van jouw real life event een online event te maken. Neem contact op of vraag een offerte aan om jouw visie en wensen te bespreken.

#plantje pilea hanger

Pakket prijzen markt op maat

Stijl 1 vierkant

Studio Annepen

De stijl van Anne van Studio Annepen is warm, knus en rijk aan elementen uit de natuur. “Ik geniet het meeste van alledaagse, kleine momenten dus die probeer ik te vangen in mijn illustraties”, vertelt Anne. Een perfecte houding voor creëren van een gezellige en échte marktervaring. Kies jouw eigen vormgeving en ga met Anne in gesprek voor de juiste kleuren en design elementen om de juiste sfeer neer te zetten. 

Stijl 2.2 vierkant

Studio Urf & Ogel

Grafisch ontwerper en Illustrator Cindy  is het creatieve brein achter deze ontwerpen die eenvoudig zijn, maar wel met een knipoog.

De illustraties hebben altijd een originele en vrolijke invalshoek, heldere kleuren en mooie contrasten. Wil jij een waar feest maken van jouw event, dan is dit wellicht dé marktstijl voor jou.

Stijl 3.1 vierkant

Another View

De kant-en-klaar omgeving die Anouk van Another View heeft geïllustreerd voelt aan als een gemoedelijk foodtruck event in een park. Pagina’s met posters of advertenties zijn gemakkelijk toe te voegen aan dit basisconcept.

Anouk combineert haar achtergrond in grafisch design met haar levenslange passie voor tekenen en denkt graag met je mee voor kleine of grote personalisatiewensen.

Abonnement

Voor lange termijn een online markt of ander event hosten? Dat is zeker mogelijk!
Voor de eerste periode van 31 dagen gelden de bovengenoemde prijzen bij ons aanbod. Vervolgens is het mogelijk om de omgeving online te behouden voor een of meerdere kalendermaanden. Hierbij is het zelfs mogelijk om deelnemers in de kramen te wisselen, nieuwe avatars te laten maken en in de loop van tijd extra onderdelen toe te voegen.

Event langer online behouden – €120 per maand

Wisseling kraam inhoud kraam – €30 per stuk 
+ wisseling avatar – zie prijzen ‘avatars’

Toevoegen nieuwe pagina’s of illustraties – zie prijzen bij ‘add-ons’
Veranderingen in webdesign – prijzen op aanvraag

Volgend event

Het volgende event met dezelfde stijl kan voor een gereduceerd tarief worden gerealiseerd. Templates, teksten en illustraties kunnen worden hergebruikt wat tijd en dus geld scheelt. Zijn er ook deelnemers (met avatars) die opnieuw meedoen en geen of slechts minimale aanpassingen aan hun kraam willen doen dan zal dat de totaalprijs nog meer reduceren.

Een indicatie voor de prijs van een tweede evenement kan al worden gegeven bij de aanvraag van het eerste event. Omdat jouw wensen en onze prijzen kunnen veranderen wordt een exacte offerte gemaakt bij het starten van het proces voor dit vervolg-event.

Event marketing

Wil jij samen met je deelnemers zo veel mogelijk kansen benutten maar heb je geen ervaring met online evenementen? Dan helpen wij je graag om jouw evenement resultaten naar een hoger niveau te tillen. Onze event managers hebben zelf veel ervaring met online marketing het op de kaart zetten van online markten en evenementen. Zij weten als geen ander hoe jij samen met je deelnemers zo veel mogelijk uit de markt kan halen wat betreft zichtbaarheid en bereik. Zo helpen we jou en je deelnemers met het opzetten van effectieve social media campagnes, maken we online evenement pagina’s voor je aan en staan we persoonlijk voor jou en je deelnemer klaar in een groepschat om resultaten te bespreken, vragen te beantwoorden en tips te geven. 

Opties

Start de samenwerking

Vraag vandaag nog een offerte aan en realiseer misschien al binnen enkele weken jouw online markt of ander event. Of neem eerst een kijkje op onze andere pagina’s voor meer informatie over de verschillende stijlen, hoe het proces verloopt of hoe dit hele concept is ontstaan. Heb je daarna nog vragen, stuur ons dan vooral een mail! We komen graag in contact om vragen te beantwoorden en mogelijkheden te bespreken.