Ben jij er klaar voor om met jouw bedrijf op deze unieke manier in te spelen op de groeiende online trend? Ben jij klaar met stilzitten en wil je nu een keer grote stappen vooruit zetten in de zichtbaarheid van je onderneming? 

Voor de online versie van jouw live event

De gezelligheid, persoonlijke sfeer en knusse ervaring van offline en het bereik, de toegankelijkheid en zichtbaarheid van online; het is nu mogelijk voor jouw evenement. Wij helpen je deze twee werelden op een unieke manier te combineren waardoor de bezoekers en deelnemers jouw volgende markt of evenement niet snel meer zullen vergeten. Personaliseer het design van jouw markt met behulp van professionele illustratoren en werk samen met onze event managers om er een groot succes van te maken. 

Bereik

Jouw evenement is voor iedereen vanuit huis te bezoeken en te volgen. Weer of geen weer, jong en oud, elk moment van de dag. De laagdrempeligheid van online zorgt er voor dat jouw lokale bereik vergroot kan worden naar een landelijk en zelfs wereldwijd niveau.

Persoonlijke sfeer

Online onpersoonlijk? Niet als het aan ons ligt! Onze marktdesigns stimuleren interactie tussen deelnemers en bezoekers waardoor je de gezelligheid door je scherm heen kan voelen. Daarnaast is de markt volledig te personaliseren om de sfeer te matchen met jouw bedrijf.

Stel zelf samen

Ga in gesprek met een van de illustratoren en laat de omgeving aanpassen of volledig vormgeven naar jouw stijl en wensen. Zo zet je een markt of ander evenement neer dat naadloos aansluit bij de branding van jouw bedrijf en jouw ideale doelgroep een vertrouwd gevoel geeft.

Diensten

Van beginner tot ervaren evenement manager; iedereen kan met onze hulp een sfeervolle online markt organiseren. Door het duidelijke concept en onze  aanvullende diensten, passen wij onze begeleiding naar wens aan zodat jij je bezig kan houden met de leukste onderdelen van het evenement. Vorm samen met ons een team, bespreek je wensen en wij organiseren de rest! Bekijk hieronder wat we voor je kunnen betekenen.