Stijlen

Het team van Online Markt Designers bestaat uit een aantal illustratoren met uiteenlopende stijlen en specialisaties. Elke illustrator heeft haar eigen profielpagina op onze website waar meer toelichting wordt gegeven over de inhoud, look en layout van haar marktomgeving. Ook hebben we voor ieder een demo-markt opgebouwd zodat je de functionaliteiten kunt ervaren. Klik hieronder voor meer informatie van elke illustrator.

Studio Annepen

De stijl van Anne van Studio Annepen is warm, knus en rijk aan elementen uit de natuur. “Ik geniet het meeste van alledaagse, kleine momenten dus die probeer ik te vangen in mijn illustraties”, vertelt Anne. Een perfecte houding voor creëren van een gezellige en échte marktervaring.

Deze basis event omgeving is uit te breiden met een kiosk huisje voor extra informatie en een workshop hut.

#bloemetje oranje2 los

Studio Urf & Ogel

Grafisch ontwerper en Illustrator Cindy  is het creatieve brein achter deze ontwerpen die eenvoudig zijn, maar wel met een knipoog.

De illustraties hebben altijd een originele en vrolijke invalshoek, heldere kleuren en mooie contrasten. Wil jij een waar feest maken van jouw event, dan is dit wellicht dé marktstijl voor jou.

Breid de basis omgeving voordelig uit met portretten van de standhouders of neem contact op voor meer personalisatie opties.

Another View

De kant-en-klaar omgeving die Anouk van Another View heeft geïllustreerd voelt aan als een gemoedelijk foodtruck event in een park. Pagina’s met posters of advertenties zijn gemakkelijk toe te voegen aan dit basisconcept.

Anouk combineert haar achtergrond in grafisch design met haar levenslange passie voor tekenen en denkt graag met je mee voor kleine of grote personalisatiewensen.