another view

Maak kennis met Anouk, de vrouw achter another view en de illustraties voor dit sfeervolle Online Markt Design.

Anouk is sinds haar studie grafisch design al ruim 10 jaar werkzaam in dit vakgebied. Eerst zeven jaar in loondienst bij een ontwerpbureau en nu als fulltime zelfstandig illustrator er grafisch ontwerper voorziet zij ondernemers en particulieren van fantastische designs op maat en fijne stationery.

Bekijk hieronder op deze pagina het uitgebreide aanbod aan diensten dat Anouk in samenwerking met de webdesigners heeft klaarstaan en neem vooral contact op voor kleine of grote gepersonaliseerde wensen voor jouw online event. 

Meer bekijken van another view of interesse in Anouk’s designtalent voor een ander project? Ga dan naar www.joinanotherview.nl of instagram

AV logo op wit
IMG_9696

Op deze pagina

Klik om snel naar een onderdeel te gaan.

Over another view

Kant-en-klaar omgeving

Add-ons

Event op maat

Abonnement

Volgend event

Vraag een offerte aan

Kant-en-klaar omgeving

Deze warme en knusse online event omgeving brengt de een gemoedelijke sfeer van een Europese dorpsmarkt en sluit mooi aan bij thema’s als ambacht en duurzaamheid. Het kleurenpalet is naturel met groene en warme accentkleuren. 

Kraampje_anotherview_OMD

Proef alvast van de sfeer die jij voor je deelnemers en bezoekers kunt neerzetten op de demo-markt.

Inhoud basispakket

Add-ons

Kies desgewenst uit een selectie van eenvoudig toe te voegen extra’s. Deze add-ons zijn snel en voordelig te realiseren en geven jouw event een extra persoonlijke ervaring voor de deelnemers en bezoekers.

Extra standhouders

Bij het basispakket zitten 20 deelnemers inbegrepen. Wil jij meer gevulde stands op jouw evenement dan is dat natuurlijk mogelijk.  Extra kramen zijn per stuk bij te bestellen met een maximum van 50 kramen per evenement.

Het volgende is inbegrepen in de prijs voor elke deelnemer.

Plattegrond_anotherview-OMD

Avatars

Voeg een portret van je deelnemers toe achter de stand voor een unieke en realistische markt-ervaring. Een mooie kans voor de standhouders om zichzelf te presenteren en voor de bezoekers om hun vragen te stellen aan de personen achter elk bedrijf. 

De hoeveelheid avatars hoeft niet gelijk te zijn aan het aantal standhouders. We laten het over aan jou als organisator en jouw deelnemers wie wel en niet een avatar wil toevoegen aan hun deelname. 

avatar AV

Prijzen avatars

1 tot 10 avatars 10 tot 20 avatars 20 avatars of meer
€50 p.s.
€40 p.s.
€30 p.s.

Deze prijs komt OP de prijs voor de kraam, de eerste 20 kramen zijn inbegrepen bij het basispakket.

Video pagina

Een feature die onze webdesigners regelmatig inzetten is een pagina met verschillende video’s. Deze kan op een tal aan manieren worden vorm gegeven om onder andere (creatieve) workshops, interviews of muzikale optredens voor te schotelen aan de bezoekers.

Onderstaande prijs is voor de basis van de pagina. Voor elke video met ieder een drietal aan flexibel inzetbare buttons wordt er een vast bedrag van €30 bij gerekend.

Multi inzetbare pagina

Het design van deze pagina is op verschillende manieren en voor vele verschillende doeleinden in te zetten. In overleg is er heel veel mogelijk!

De layout bestaat uit een achtergrond en optioneel drie hangende borden daarvoor. We kunnen de achtergrond los inzetten als bijvoorbeeld een informatiepagina of om een video groot uit te lichten.
Met het plaatsen van de drie borden wordt ruimte gecreëerd voor het uitlichten van drie elementen (per pagina). Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bedanken van sponsoren of advertentieposters. Onder deze drie borden kunnen gemakkelijk knoppen worden geplaatst.

Omgeving_anotherview-OMD1
poster

Extra illustraties

Wil jij de basis omgeving toch een klein beetje een eigen twist geven, dan kan dat met wat klein illustratiewerk op maat. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van wat geïllustreerde elementen aan de pagina’s of een andere illustratie voor marketing doeleinden.

Bij deze dienst wordt uitgegaan van het kleurenpalet van de standaard omgeving en is bedoeld om toe te voegen aan het huidige concept waardoor het toch net iets meer past bij het thema of de doelgroep van jouw event.

lampion AV
eekhoorn AV

Branded webdesign aanpassingen

Event volledig op maat

Spreekt de illustratie stijl van Anouk jou aan, maar heb jij een specifieke visie voor jouw evenement die zou profiteren van een andere layout of structuur? Neem dan contact op om de mogelijkheden voor een online event omgeving op maat. Hieronder zullen we een aantal voorbeelden noemen om je te inspireren, past deze vorm van samenwerken bij jouw organisatie, vraag dan onderaan direct een offerte aan.

Inbegrepen

Meer mogelijkheden

We zouden haast willen zeggen; the sky is the limit! Er is zoveel mogelijk met webdesign in combinatie met sfeervolle illustraties om van jouw real life event een online event te maken. Neem contact op of vraag een offerte aan om jouw visie en wensen te bespreken.

plant AV

Abonnement

Voor lange termijn een online markt of ander event hosten? Dat is zeker mogelijk!
Voor de eerste periode van 31 dagen gelden de bovengenoemde prijzen bij ons aanbod. Vervolgens is het mogelijk om de omgeving online te behouden voor een of meerdere kalendermaanden. Hierbij is het zelfs mogelijk om deelnemers in de kramen te wisselen, nieuwe avatars te laten maken en in de loop van tijd extra onderdelen toe te voegen.

Event langer online behouden – €120 per maand

Wisseling kraam inhoud kraam – €30 per stuk 
+ wisseling avatar – zie prijzen ‘avatar’

Toevoegen nieuwe pagina’s of illustraties – zie prijzen bij ‘add-ons’
Veranderingen in webdesign – prijzen op aanvraag

Volgend event

Het volgende event met dezelfde stijl kan voor een gereduceerd tarief worden gerealiseerd. Templates, teksten en illustraties kunnen worden hergebruikt wat tijd en dus geld scheelt. Zijn er ook deelnemers (met avatars) die opnieuw meedoen en geen of slechts minimale aanpassingen aan hun kraam willen doen dan zal dat de totaalprijs nog meer reduceren.

Een indicatie voor de prijs van een tweede evenement kan al worden gegeven bij de aanvraag van het eerste event. Omdat jouw wensen en onze prijzen kunnen veranderen wordt een exacte offerte gemaakt bij het starten van het proces voor dit vervolg-event.

Start de samenwerking

Vraag vandaag nog een offerte aan en realiseer misschien al binnen enkele weken jouw online markt of ander event. Of neem eerst een kijkje op onze andere pagina’s voor meer informatie over de diensten, hoe het proces verloopt of hoe dit hele concept is ontstaan. Heb je daarna nog vragen, stuur ons dan vooral een mail! We komen graag in contact om vragen te beantwoorden en mogelijkheden te bespreken.