Studio Annepen

Maak kennis met Anne, het talent achter Studio Annepen en de illustraties voor dit sfeervolle Online Markt Design.

Anne heeft meerdere studies afgerond op het gebied van illustratie en design en werkt sindsdien als zelfstandig ondernemer. Via instagram deelt ze haar tekentalent met een groeiende groep fans en weet ze hen keer op keer te verblijden en inspireren met fijne illustraties, mooie producten en zo nu en dan een persoonlijk bericht.

Bekijk hieronder op deze pagina het uitgebreide aanbod aan diensten dat Anne in samenwerking met de webdesigners heeft klaarstaan en neem vooral contact op voor kleine of grote gepersonaliseerde wensen voor jouw online event. 

Meer bekijken van Studio Annepen of interesse in haar designtalent voor een ander soort project? Ga dan naar www.studioannepen.nl

logo-annepen2.0
anne

Op deze pagina

Klik om snel naar een onderdeel te gaan.

Over Annepen

Kant-en-klaar omgeving

Add-ons

Event op maat

Abonnement

Volgend event

Vraag een offerte aan

Kant-en-klaar omgeving

Deze warme en knusse online event omgeving brengt de een gemoedelijke sfeer van een Europese dorpsmarkt en sluit mooi aan bij thema’s als ambacht en duurzaamheid. Het kleurenpalet is naturel met groene en warme accentkleuren. 

Proef alvast van de sfeer die jij voor je deelnemers en bezoekers kunt neerzetten op de demo-markt.

Inhoud basispakket

Add-ons

Kies desgewenst uit een selectie van eenvoudig toe te voegen extra’s. Deze add-ons zijn snel en voordelig te realiseren en geven jouw event een extra persoonlijke ervaring voor de deelnemers en bezoekers.

Extra standhouders

Bij het basispakket zitten 20 deelnemers inbegrepen. Wil jij meer gevulde stands op jouw evenement dan is dat natuurlijk mogelijk.  Extra kramen zijn per stuk bij te bestellen met een maximum van 50 kramen per evenement.

Het volgende is inbegrepen in de prijs voor elke deelnemer.

#totaalbeeld plattegrond

Avatars

Voeg een portret van je deelnemers toe achter de stand voor een unieke en realistische markt-ervaring. Een mooie kans voor de standhouders om zichzelf te presenteren en voor de bezoekers om hun vragen te stellen aan de personen achter elk bedrijf. 

De hoeveelheid avatars hoeft niet gelijk te zijn aan het aantal standhouders. We laten het over aan jou als organisator en jouw deelnemers wie wel en niet een avatar wil toevoegen aan hun deelname. 

#Avatar Anne
#Avatar Man

Prijzen avatars

1 tot 10 avatars 10 tot 20 avatars 20 avatars of meer
€40 p.s.
€30 p.s.
€26 p.s.

Deze prijs komt OP de prijs voor de kraam, de eerste 20 kramen zijn inbegrepen bij het basispakket.

Kiosk pagina

Een extra pagina op de event omgeving voor meer informatie en uitleg voor de bezoekers. Denk aan achtergrond informatie over jou bedrijf of organisatie, het benoemen van sponsoren of een goede CTA plaatsen zoals het inschrijven voor een  nieuwsbrief.

De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos!

Plaats desgewenst een, twee of drie avatars achter de kiosk kraam voor een nog warmer welkom. Deze avatars zijn niet inbegrepen bij de prijs voor de kiosk pagina.

# totaalbeeld kiosk kraam

Video pagina

Een feature die onze webdesigners regelmatig inzetten is een pagina met verschillende video’s. Deze kan op een tal aan manieren worden vorm gegeven om onder andere (creatieve) workshops, interviews of muzikale optredens voor te schotelen aan de bezoekers.

Onderstaande prijs is voor de basis van de pagina. Voor elke video met ieder een drietal aan flexibel inzetbare buttons wordt er een vast bedrag van €30 bij gerekend.

#totaalbeeld workshop kraam

Poster pagina

Op een posterpagina is plek voor drie uitgelichte afbeeldingen. Licht je komende events uit, zet sponsoren in de spotlight of verhuur deze advertentieplekken aan (extra) deelnemers. Onder elk posterbord is plek voor een tot drie knoppen met een link, voor website, social en contact bijvoorbeeld.

We plaatsen de posterpagina(‘s) op de route binnen jouw event, zodat de bezoekers ze niet kunnen missen bij het rondlopen over de online omgeving. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere poster pagina’s op een event te plaatsen met elk een andere inhoud.

#totaalbeeld reclamepagina

Extra illustraties

Wil jij de basis omgeving toch een klein beetje een eigen twist geven, dan kan dat met wat klein illustratiewerk op maat. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van wat geïllustreerde elementen aan de pagina’s of een andere illustratie voor marketing doeleinden.

Bij deze dienst wordt uitgegaan van het kleurenpalet van de standaard omgeving en is bedoeld om toe te voegen aan het huidige concept waardoor het toch net iets meer past bij het thema of de doelgroep van jouw event.

#plantje lang hanger
#rupsje

Branded webdesign aanpassingen

Event volledig op maat

Spreekt de illustratie stijl van Anne jou aan, maar heb jij een specifieke visie voor jouw evenement die zou profiteren van een andere layout of structuur? Neem dan contact op om de mogelijkheden voor een online event omgeving op maat. Hieronder zullen we een aantal voorbeelden noemen om je te inspireren, past deze vorm van samenwerken bij jouw organisatie, vraag dan onderaan direct een offerte aan.

Inbegrepen

Meer mogelijkheden

We zouden haast willen zeggen; the sky is the limit! Er is zoveel mogelijk met webdesign in combinatie met sfeervolle illustraties om van jouw real life event een online event te maken. Neem contact op of vraag een offerte aan om jouw visie en wensen te bespreken.

#plantje pilea hanger

Abonnement

Voor lange termijn een online markt of ander event hosten? Dat is zeker mogelijk!
Voor de eerste periode van 31 dagen gelden de bovengenoemde prijzen bij ons aanbod. Vervolgens is het mogelijk om de omgeving online te behouden voor een of meerdere kalendermaanden. Hierbij is het zelfs mogelijk om deelnemers in de kramen te wisselen, nieuwe avatars te laten maken en in de loop van tijd extra onderdelen toe te voegen.

Event langer online behouden – €120 per maand

Wisseling kraam inhoud kraam – €30 per stuk 
+ wisseling avatar – zie prijzen ‘avatar’

Toevoegen nieuwe pagina’s of illustraties – zie prijzen bij ‘add-ons’
Veranderingen in webdesign – prijzen op aanvraag

Volgend event

Het volgende event met dezelfde stijl kan voor een gereduceerd tarief worden gerealiseerd. Templates, teksten en illustraties kunnen worden hergebruikt wat tijd en dus geld scheelt. Zijn er ook deelnemers (met avatars) die opnieuw meedoen en geen of slechts minimale aanpassingen aan hun kraam willen doen dan zal dat de totaalprijs nog meer reduceren.

Een indicatie voor de prijs van een tweede evenement kan al worden gegeven bij de aanvraag van het eerste event. Omdat jouw wensen en onze prijzen kunnen veranderen wordt een exacte offerte gemaakt bij het starten van het proces voor dit vervolg-event.

Start de samenwerking

Vraag vandaag nog een offerte aan en realiseer misschien al binnen enkele weken jouw online markt of ander event. Of neem eerst een kijkje op onze andere pagina’s voor meer informatie over de diensten, hoe het proces verloopt of hoe dit hele concept is ontstaan. Heb je daarna nog vragen, stuur ons dan vooral een mail! We komen graag in contact om vragen te beantwoorden en mogelijkheden te bespreken.