Studio Urf&Ogel

Maak kennis met Cindy, het gezicht achter Studio Urf&Ogel en de illustraties voor dit uiterst vrolijke Online Markt Design.

Cindy heeft gestudeerd aan zowel de kunstacademie als de designacademie waarna ze jarenlang grafisch werk heeft verricht in loondienst. Omdat ze op zoek was naar meer zelfstandigheid en geniet van het contact met de klant is ze als creatief ondernemer verder gegaan. Cindy werkt nu in opdracht voor bedrijven, die ze voorziet van logo’s, huisstijlen en flyers, en particulieren die haar vooral vragen voor (familie)portretten en geboortekaartjes.

Bekijk op deze pagina het aanbod aan diensten dat Cindy in samenwerking met de webdesigners heeft klaarstaan en neem vooral contact op voor kleine of grote gepersonaliseerde wensen voor jouw online event. 

Meer bekijken van Studio Urf&Ogel of interesse in haar grafische vaardigheden voor een ander project? Ga dan naar www.studiourfenogel.nl
Studio Urf&Ogel is ook te volgen op instagram.

logo SUO
cindy

Op deze pagina

Klik om snel naar een onderdeel te gaan.

Over Urf&Ogel

Kant-en-klaar omgeving

Add-ons

Event op maat

Abonnement

Volgend event

Vraag een offerte aan

Kant-en-klaar omgeving

Een vrolijke en kleurrijke online event omgeving waarmee je van het digitale samenkomen echt een feest maakt. Deze strakke stijl zal jong en oud aanspreken en creëert een overzichtelijke flatdesign beleving voor jouw bezoekers. Het kleurenpalet is kleurrijk en gebalanceerd met de nadruk op groene en roze tinten.

Proef alvast van de sfeer die jij voor je deelnemers en bezoekers kunt neerzetten op de demo-markt.

Inhoud basispakket

Add-ons

Kies desgewenst uit een selectie van eenvoudig toe te voegen extra’s. Deze add-ons zijn snel en voordelig te realiseren en geven jouw event een extra persoonlijke ervaring voor de deelnemers en bezoekers.

Extra standhouders

Bij het basispakket zitten 20 deelnemers inbegrepen. Wil jij meer gevulde stands op jouw evenement dan is dat natuurlijk mogelijk.  Extra kramen zijn per stuk bij te bestellen met een maximum van 50 kramen per evenement.

Het volgende is inbegrepen in de prijs voor elke deelnemer.

SUO_kraam-basis-streepjesdak

Avatars

Voeg een portret van je deelnemers toe achter de stand voor een unieke en realistische markt-ervaring. Een mooie kans voor de standhouders om zichzelf te presenteren en voor de bezoekers om hun vragen te stellen aan de personen achter elk bedrijf. 

De hoeveelheid avatars hoeft niet gelijk te zijn aan het aantal standhouders. We laten het over aan jou als organisator en jouw deelnemers wie wel en niet een avatar wil toevoegen aan hun deelname. 

SUO_avatar01
SUO_kraam-compleet

Prijzen avatars

1 tot 4 avatars 5 avatars of meer
€25 p.s.
€20 p.s.

Deze prijs komt OP de prijs voor de kraam, de eerste 20 kramen zijn inbegrepen bij het basispakket.

Multi inzetbare pagina

Het design van deze pagina is op verschillende manieren en voor vele verschillende doeleinden in te zetten. In overleg is er heel veel mogelijk!

De layout bestaat uit drie smalle karretjes naast elkaar achter welke tegen meerprijs heel leuk een avatar geplaatst kan worden. Een andere optie is het plaatsen van een video of afbeelding op elk van de drie karren waardoor dit ontwerp te gebruiken is voor workshops,  advertentieposters of uitgelichte items.

SUO_workshop-overzicht

Video pagina

Een feature die onze webdesigners regelmatig inzetten is een pagina met verschillende video’s. Deze kan op een tal aan manieren worden vorm gegeven om onder andere (creatieve) workshops, interviews of muzikale optredens voor te schotelen aan de bezoekers.

Onderstaande prijs is voor de basis van de pagina. Voor elke video met ieder een drietal aan flexibel inzetbare buttons wordt er een vast bedrag van €30 bij gerekend.

SUO_workshop-tent01

Extra illustraties

Wil jij de basis omgeving toch een klein beetje een eigen twist geven, dan kan dat met wat klein illustratiewerk op maat. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van wat geïllustreerde elementen aan de pagina’s of een andere illustratie voor marketing doeleinden.

Bij deze dienst wordt uitgegaan van het kleurenpalet van de standaard omgeving en is bedoeld om toe te voegen aan het huidige concept waardoor het toch net iets meer past bij het thema of de doelgroep van jouw event.

SUO_ballon
SUO_katmetfeestmuts

Event volledig op maat

Spreekt de illustratie stijl van Cindy jou aan, maar heb jij een specifieke visie voor jouw evenement die zou profiteren van een andere layout of structuur? Neem dan contact op om de mogelijkheden voor een online event omgeving op maat. Hieronder zullen we een aantal voorbeelden noemen om je te inspireren, past deze vorm van samenwerken bij jouw organisatie, vraag dan onderaan direct een offerte aan.

Inbegrepen

Meer mogelijkheden

We zouden haast willen zeggen; the sky is the limit! Er is zoveel mogelijk met webdesign in combinatie met sfeervolle illustraties om van jouw real life event een online event te maken. Neem contact op of vraag een offerte aan om jouw visie en wensen te bespreken.

SUO_cactus01
SUO_cactus02

Abonnement

Voor lange termijn een online markt of ander event hosten? Dat is zeker mogelijk!
Voor de eerste periode van 31 dagen gelden de bovengenoemde prijzen bij ons aanbod. Vervolgens is het mogelijk om de omgeving online te behouden voor een of meerdere kalendermaanden. Hierbij is het zelfs mogelijk om deelnemers in de kramen te wisselen, nieuwe avatars te laten maken en in de loop van tijd extra onderdelen toe te voegen.

Event langer online behouden – €120 per maand

Wisseling kraam inhoud kraam – €30 per stuk 
+ wisseling avatar – zie prijzen ‘avatar’
(max. de helft van de deelnemers per maand) 

Toevoegen nieuwe pagina’s of illustraties – zie prijzen bij ‘add-ons’
Veranderingen in webdesign – prijzen op aanvraag

Volgend event

Het volgende event met dezelfde stijl kan voor een gereduceerd tarief worden gerealiseerd. Templates, teksten en illustraties kunnen worden hergebruikt wat tijd en dus geld scheelt. Zijn er ook deelnemers (met avatars) die opnieuw meedoen en geen of slechts minimale aanpassingen aan hun kraam willen doen dan zal dat de totaalprijs nog meer reduceren.

Een indicatie voor de prijs van een tweede evenement kan al worden gegeven bij de aanvraag van het eerste event. Omdat jouw wensen en onze prijzen kunnen veranderen wordt een exacte offerte gemaakt bij het starten van het proces voor dit vervolg-event.

Start de samenwerking

Vraag vandaag nog een offerte aan en realiseer misschien al binnen enkele weken jouw online markt of ander event. Of neem eerst een kijkje op onze andere pagina’s voor meer informatie over de diensten, hoe het proces verloopt of hoe dit hele concept is ontstaan. Heb je daarna nog vragen, stuur ons dan vooral een mail! We komen graag in contact om vragen te beantwoorden en mogelijkheden te bespreken.