Welkom op het Young Adult Event

Het Young Adult Event gaat even anders dit jaar. Namelijk helemaal online!
We hebben e-masterclasses van YA-schrijvers Astrid Boonstoppel, Rima Orie en Danielle Bakhuis, creatieve workshops, standjes met bookish merchandise, muziek en een pubquiz.
Én … allemaal online! 

Waar te beginnen?

Is dit je eerste bezoek aan deze online editie van het Young Adult Event? Dan raden we je aan eerst even bij de kiosk langs te gaan. In de kiosk vind je alle informatie over de inhoud en de functionaliteiten. We geven je graag een kleine rondleiding van alle onderdelen en leggen uit hoe je over het evenement kunt navigeren.

Ben je een terugkerende bezoeker of wil je zelf de route bepalen? Scroll dan  naar beneden voor de plattegrond en bijhorende legenda. Jij kunt hier zelf bepalen waar je jouw ervaring op het Young Adult Event begint. Je kunt altijd gemakkelijk terugkeren naar deze pagina om weer een ander onderdeel te bezoeken.

Wil je je laten verrassen en zeker weten dat je niets van het event misloopt? De knop ‘start de route’ brengt je naar een willekeurige stand op dit event waar vandaan je de uitgestippelde route kunt vervolgen. De snelste manier om je Young Adult Event-avontuur te starten!

Win-actie!

Wil je kans maken op een toffe goodiebag met leuke items van de bibliotheek en van de kraampjes die vandaag ook aanwezig zijn? Vul dan de enquête in. Onder de antwoorden worden 12 goodiebags verloot.

Activiteiten programma

Een aantal van de activiteiten op dit event zijn enkel op bepaalde tijden te bezoeken, daarvoor hieronder een overzichtelijk tijdsschema. Klik op de pijl bij een activiteit om naar de pagina juiste toe te gaan. ‘Loop’ je ergens anders rond op dit event wanneer een van de activiteiten bijna begint, dan komt er een kleine pop-up in beeld als herinnering.

13:00 / 14:00 / 15:00 Live pubquiz met de Quizbroers

Je vindt de link voor deelname en het antwoordformulier op de Pubquiz pagina.

11:00 Live workshop recensie schrijven met blogger Emmy van “Zon en maan”

11:00 Live online Masterclass met schrijfster Rima Orie

15:30 Live Q&A met schrijfsters Rima Orie en Danielle Bakhuis

11:00 – 17:00 Live workshop snel portretjes tekenen met illustratrice Anouk Heitink

12:30 Live online Masterclass met schrijfster Astrid Boonstoppel

14:00 Live online Masterclass met schrijfster Danielle Bakhuis

15:30 Live Q&A met schrijfsters Rima Orie en Danielle Bakhuis

Dit YoungAdultEvent is georganiseerd door de nieuwe bibliotheek Almere. Het webdesign is verzorgd door Online Markt Design met illustraties van Marjolein Paalvast