Kiosk YoungAdultEvent

Leuk dat je er bent!
Het Young Adult Event is vandaag helemaal online en tot 17.00 te bezoeken.
Loop op je gemak langs alle kraampjes en volg tussendoor een masterclass of ontspan even bij de muziek van Robin & Daniel. Wil je kans maken op een toffe goodiebag? Vul dan de enquête in of doe mee aan 1 van de pubquizzen. We vinden het leuk als je iets in het gastenboek schrijft en laat weten wat je van het event vindt of tips geeft aan andere bezoekers.

Heb je een vraag? Wij zijn de hele dag bereikbaar via de button linksonder.

Bekijk hier wat je allemaal op het evenement kan verwachten!

De plattegrond

De plattegrond pagina is de handige overzichtspagina van dit Young Adult Event. Je kunt vanaf alle kraampjes en andere activiteitenpagina’s altijd terug naar deze pagina met de plattegrond. Je kunt het dus zien als de ‘home’ van het event.

Op de plattegrond zelf zie je hoe het evenement is opgebouwd en wat je sowieso allemaal tegenkomt als je de route volgt. Je kunt de route op een willekeurige plek beginnen met de knop ‘Start route’ of zelf een beginpunt kiezen door op een titel te klikken in de legenda die je op de plattegrondpagina bij de afbeelding vind. 

De kramen

Op dit evenement vind je een aantal vrolijke kraampjes door verschillende standhouders gevuld met mooie producten. Deze standhouders zijn zelf ook aanwezig, in geïllustreerde hoedanigheid dan, hoe gezellig is dat?! Op elke kraam vind je vijf foto’s waar je op kunt klikken voor meer informatie over het specifieke product op de website van de standhouder. Onder het aanbod vind je knoppen die je doorverwijzen naar de website, een social media account en een contact-optie voor deze standhouder. Je zult ook zien dat enkele standhouders een leuke introductievideo voor je hebben gemaakt, hier stelt de ondernemer zich voor of krijg je een kijkje achter de schermen. 

Bovenaan elk kraampje vind je duidelijke navigatieknoppen om door te lopen naar het voorgaande of volgende kraampje of terug te keren naar de plattegrondpagina. Je kunt met deze navigatieknoppen de hele route volgen over het gehele event, dan weet je zeker dat je niks mist!

Masterclasses & workshops

Op deze pagina kun je gratis aanschuiven bij interessante masterclasses en workshops. Bekijk het tijdschema en klik door om een of meerdere workshops live te volgen, gewoon vanaf deze website. 

Bij elke workshop vind je knoppen die je doorverwijzen naar de website en contactgegevens voor meer informatie. 

Tijdschema

11:00
– Live workshop recensie schrijven met blogger Emmy van Ruijven
– Live online Masterclass met schrijfster Rima Orie

12:30
– Live workshop snel portretjes tekenen met illustratrice Anouk Heitink
– Live online Masterclass met schrijfster Astrid Boonstoppel

14:00
– Live online Masterclass met schrijfster Danielle Bakhuis

15:30
– Live Q&A met schrijfsters Rima Orie en Danielle Bakhuis

Pubquiz & Muziek

In deze activiteitentent kun je je aanmelden om mee te doen aan de pubquiz van de quizbroers welke om 13:00,  14:00 en 15:00 zal plaatsvinden en de hele dag door optredens van Robin & Daniël bekijken.

Robin & Daniël komen uit Almere en Lelystad maar wonen nu in Amsterdam. Daniël studeert Natuur- en Sterrenkunde en Robin is een duizendpoot met een hart voor muziek. 

Speciaal voor dit event van de bibliotheek vormen zij nu een duo.

Win-actie & Gastenboek

Wil jij de organisatie en andere bezoekers laten weten wat jij van dit online evenement vind? Laat dan gezellig een berichtje achter in het gastenboek of vul de enquête in en maak meteen kans op een van de twaalf goodiebags!

Klaar voor de start?

Start jouw beleving op dit online evenement nu bij de plattegrond pagina of door op de knop ‘start route’ te klikken.

Wil je als eerste de datum van het Young Adult Event in 2022 weten of op de hoogte gehouden worden van andere activiteiten die we in de nieuwe bibliotheek organiseren? Stuur dan een mailtje naar programmering@denieuwebibliotheek.nl