Welkom in het Bibliotheekcafé

Wil je de schrijvers live ontmoeten en tips krijgen voor het schrijven van je eigen boek? Doe dan mee aan 1 van de masterclasses of stel je vraag in de Q&A.

 Lees je veel boeken en wil je leren hoe je hier een recensie over schrijft? Volg dan de workshop ‘recensie schrijven’ gegeven door Emmy van Zon en maandag

En voor een leuke herinnering aan vandaag kan je door Anouk van another view een portretje van jezelf laten tekenen.

6C5089B0-57BA-4BDF-A60D-3E018912D1F2

Spread the word

Heb je een leuke workshop gevolgd of wil je je vrienden/vriendinnen laten weten dat dit event vandaag plaats vindt? Deel dan deze link (www.onlinemarktdesign.nl/youngadultevent) met hun of deel dit event via Instagram. Leuk als je de bibliotheek ook even tagt (@denieuwebibliotheek), dan kunnen wij het ook weer delen.

Workshops & Masterclasses

Tijdens deze masterclass komen alle ingrediënten aan bod voor het schrijven van een fantasyboek. Plot, personages, en natuurlijk het allerbelangrijkste: worldbuilding!

Verslind jij Young Adult boeken en zou je je mening het liefst met iedereen willen delen? In deze workshop geef ik je de juiste handvatten om een recensie te schrijven voor je blog of Hebban/Goodreads. 

Hoe creëer je nare/enge/onaangename/gemene personages die toch menselijk, levend en echt zijn?

Hoi! Ik ben Anouk. Vandaag illustreer ik een leuk snel portretje van jou! Bel gezellig met mij via Teams en ik ga gelijk aan de slag.

Als je niet meteen wordt toegelaten, heb ik het op dat moment waarschijnlijk even druk. Zodra er weer plek is, laat ik je toe. Dus blijf vooral hangen en kijk ondertussen even rond bij de kraampjes.

De meest gestelde vraag aan een schrijver is: waar haal je je inspiratie vandaan? YA-schrijver Daniëlle Bakhuis vertelt in deze masterclass precies waar ze haar ideeën voor haar recente boeken vond.  Eén ding is zeker: na deze masterclass ben je helemaal geïnspireerd om te lezen én zelf aan de slag te gaan.